Workshop: Få politikerne til at lytte til os

I 2019 gik 4 ungefællesskaber sammen om at råbe politikerne op, og fik dem til at forpligte sig til at hjælpe dem med at sikre flere idrætsfaciliteter på Nørrebro. Som en del af det arbejde lavede de følgende kampagne-video:

https://www.youtube.com/watch?v=KkEgIIRWzoI

I år er flere af ungefællesskaberne gået sammen om at arbejde på to mærkesager som de vil have politikerne til at have fokus ved næste kommunalvalg i november 2021:

- Forebygge politivold og diskrimination af Mino-borgere
- Åbne pigeklubber, så unge piger har et sted at hænge ud

Nu har Mino Ung København mulighed for at lære, hvordan vi organiserer os og bedst muligt skaber forandring i vores by ved at få politikere med magt til at lytte til os - og holde dem til ansvar for det de lover!!

Til det vil Medborgerne afholde en workshop for os d. 18/4-21 kl. 12-16 på Union.

Vi kan enten finde en måde, hvorpå vi kan støtte de mærkesager som andre unge allerede arbejder på - eller vi kan finde vores egen mærkesag som vi vil have fokus på.

Workshoppens arbejde skal slutteligt resultere i, at vi deltager i et stormøde 19/10-21, hvor kommunalpolitikere bliver inviteret til at komme og høre, hvad Medborgernes ungefællesskaber (blandt andet os!) har på hjerte

Vil du være med til at råbe politikerne op og få dem til at lytte til os? Så meld dig til workshoppen, hvor vi både skal brainstorme, få værktøjer til hvordan vi skaber konkret forandring i lokalsamfundet og spise og hygge:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdaLiltOfUQI1.../viewform

Forrige
Forrige

Generalforsamling i Mino Ung 2021!

Næste
Næste

Minoritetsfeminisme - en podcast om den minoritetsetniske kvindekamp