Mino Ung Odense starter!

Vil du være med til at starte Mino Ung Odense op og få indflydelse på foreningens aktiviteter? Så kom til infomøde for Mino Danmarks nye initiativ for unge.

Mino Ung Odense er for alle 15-30 årige, som brænder for at være med i et fællesskab, der vil skabe lokal forandring og styrke minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse.

Mino Ung Odense skal drives af og for unge. Foreningen giver dig mulighed for at realisere dine idéer, udvikle aktiviteter, opbygge netværk og sammen arbejde på at finde løsninger.

Til infomødet kan du høre mere om visionen for Mino Ung Odense, mulighederne for at deltage og rammerne for projektet. Herudover får du et indblik i Mino Ung fællesskabet som helhed. Sammen skal vi slippe tankerne fri og drømme stort, så vi håber, at du vil komme!

Alle er velkomne til infomødet og alles deltagelse er vigtig. Der er ingen krav til erfaring, og du kan engagere dig og bidrage i det omfang, du kan og har lyst.

Hvis du vil være med til infomødet, så tilmeld dig via denne tilmeldingsformular: https://forms.gle/CxxpCXj59J5CZN1K6. Det er gratis at deltage.

Vi glæder os til at møde så mange af jer som muligt!

Forrige
Forrige

Mino Ung København takker af for 2020!

Næste
Næste

Antiracistisk julekalender